Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… markeringen av en ståndpunkt...


LIKT ETT TROLLSLAG

 

vilset flyger fröet

innan fast mark

 

rotvältan blottar

trädet besegrat

 
människan gestaltar

metaforen i liknelsen 

 

blottlägger sanning 

vräker manifesterad lögn

 

som i ett trollslag

omvärderas allt

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-01-16 11:18



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Fantastisk metafor, stilren teckning.
2023-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om sanningens ljus som skingrar lögnens mörker.
2023-01-16

  Maria Sundelin VIP
Talande

2023-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP