Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8569

 

 

Ensam på flotten

ser Noaks ark försvinna

i horisonten

på drift mot skymningslandet

resans slutdestination

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-16 13:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland vet jag inte just vad jag skall tycka, men tycker, det gör jag ju förstås...
2023-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP