Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inflätade motstridigheter

Snurrar runt i ett tomrum 

Full av motstridiga känslor 

Andas in och håller andan 

I väntan på vad vet jag inte 

Vet bara att det är ett inferno 

Omgivet av stormens öga 

Andas ut och blundar hårt 

Vet inte om jag vågar känna 

Fullt ut 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-20 06:18



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fint fångat. Igenkänning
2023-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra och igenkännande.
2023-01-20

  Solstrale VIP
Denna sätter i fokus känslan, som du med bravur fångat.
2023-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP