Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Ord är ord

Väcker ord

Blir meningar 

Fulla av ord

Ord som kommer 

Ord på rad

Ord föder nya ord

Som blir till meningar 

Meningar fulla av ord 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-24 06:47



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tänkvärt
2023-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP