Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med eller utan ens samtycke


*Det som komma skall-*




Det ska fan vara
Socialfall

När snart alla är
Socialfall p.g.a
Marknadens alla
höjda kostnader

Den ska fan vara
Väljare när Kristus
-kvinnan skall satsa
400.000 miljoner
av folkets pengar


På satanistisk giftig
Kärnkraft,olönsam
och samhällsfarlig


Men Gud kommer ändå
frälsa henne till himmel
-riket för det?

Men det kanske hon
skiter i,bara hon får
ut sin lön.

Blir befordrad
Till en EU post
eller utnämnd

Som ambassadör
nånstans i världen

När valet blivit
Förlorat och väljarna
äntligen fått sagt sitt


Det ska fan va politiker
Bli utbränd o mobbad
för sina fria åsikters
Skuld

Det ska fan va bofink
och bli uppäten av
elaka sparvhöken


Det ska fan leva i fel
Land o bli dödsbombad
av Putin o hans lydiga
lakejer

För att man inte kan
Komma överens vems
Gränser det är som
gäller

Det ska fan va Bank
eller Elbolag och gå
med stora vinster

Bara för att marknaden
Bestämt att det så måste
vara

Annars skulle ju inget
fungera i den ekonomiska
Världshandels-sfären


Det ska fan vara människa
I en tidsålder där man inte
själv valt,få leva i

Och med vilka släktingar
samt
namn man fått sig tilldelat

Eller i vilken varelse man
hamnat i som myra elefant

eller kanske bara en vacker
Tudelat blommade Adam o
Eva uti det karga Alvaret

Till sist det ska fan vara
Ängel och Påve

Nu när inget är heligt
längre

Men Gud bryr sig ändå

Även om människan inte
har nån aning om vad det
är som pågår


Det är ju bara att gilla läget
För alla o en var som vanligt

Som det ju alltid har varit

Och man kan ju alltid
som en kreativ person
försöka skapa nånting

Utan att samtidigt
behöva
Förstöra någonting

Och slippa bli förvandlad
till ett hemskt elakt troll


Om det nu låter sig göras
eller alls inte spelar nån
roll?






Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-17 05:34



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Världen har drabbats av totalt vansinne

2023-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP