Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teckna Erdogan – vinn 10 000 kronor.

Dragningarna av dagen för Svensk-Turko-Kurdistan-striderna är i djävulsk proces  utveckling och terrorism serveras som en frala  eller sandwich, varje dag och varje timme.
Låt oss inte nämna "Draw" Remis utnötningskriget mellan.

Väst - Ryssland och Ukraina.

http://flamman.se/a/teckna-erdogan-vinn-5-000-kronor.

 


Jag håller inte med om att Sverige tillåter provokativa handlingar mot vissa stater och jag fördömer användningen av ordet ospecificerad demokrati, Yttrandefriheten  särskilt de som vi begreppsmässigt är beroende av.


Jag älskar inte Erdogan, men jag kan respektera honom för den ordning han försöker stabilisera. Och fan, det är inte lätt att medla mellan de som lever i vildmarken med förlegade idéer.

Men när de med sina handlingar flyttar till Sverige och bedriver sin krigiska verksamhet i förlängning på Sveriges territorium, då ska det dömas från kommunaltjänstemännen till kungen och staten!
genom mitt totala förakt.

Helt Sverige har blivit en terrorstat,
Medborgaren kan inte gå till hörnbutiken  där redan finns gangsters som säljer, pressar och skjuter! medan den typ socialisering som staten ber oss integrera, och att klottra Sverige!


Och vi gör det till och med här på Östemalm, en känd advokat som smetar in grannens bil med avföring.


Nu läste jag i Flamma att om man gör karikatyrer av Erdogan så får man 10 000 ekorrar.

Och så är allt kvar från den ena dagen till den andra och år efter år på "dragningen" (remision)eftergift...


exempel på oavgjort 1. Situation där två schackspelare som deltar i ett parti kommer överens om ett oavgjort resultat; schackspelet slutade oavgjort.
2. Betalning (till en kommersiell arbetare) i procent av försäljningen.
synonymer: provision, avsättning, rabatt, rabatt
2.1. materialiserats Summa pengar som tilldelas på detta sätt.
3. Finansiell operation för att betala av en skuld utomlands genom att skicka ett betalningsdokument till en borgenär.
4. Byggnad med tvätt- och ventilationsanläggningar samt en mindre verkstad, som används för inhysning av motorfordon, verktyg, lok, vagnar m.m.
5. Skog eller planterad buske som fungerar som skydd för småvilt.




Fri vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-01-17 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP