Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Dom trassliga stjärnornas natt




Markens lav
Trädens tickor likt franska balkonger

Kattens hymn vid den torkade bäcken, där öringar engång gjorde spratt

Såg du att han satt där än?
Drömmandes om jakten
När svalorna dök mot alvflyn
Och skymmning skred mot sinkadus

Det finns inga fler
bländande dagar efter den enda natten

Min tomhet vid den torkade bäcken, där öringar engång gjorde spratt

Katten som fånga fjädrar
En Blind och en stolt
sitter kvar

Men.. det är så länge sen nu
Sekunder, minuter
ja, timmar tillochmed

Sen mörkret slöts ikring

Dom trassliga stjärnornas natt




Fri vers av Skatflickan VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-01-17 12:10



Bookmark and Share


  SatansSon
gillar tanken om nattkärlek.
2023-01-29

    Ether Dragon
otroligt vacker avatar. tack för lajken! lika vacker textning. har du hört rysk deep house på youtube / dansgolv? hittade den 2019 ungefär. det är en ny stil. nygammal. de remixar gamla låtar (hon "you should see me in a crown" är med också, billie eilish). är gjord för bra hörlurar eller stereo. starka låga basljud. men väldigt vackert. och tragiskt. men kanske en del magi också. jag ska installera om windows så ville säga innan allt blir konstigt. ville bara kommentera först <3
2023-01-22

    ej medlem längre
Vackert språkbruk.
2023-01-19

  Emanuel Sigridsson VIP
En fyndig titel minst sagt i sjunkande samt hierarkisk uppgång.

Katten som fånga fjädrar
En Blind och en stolt
sitter kvar - går verkligen hem.
2023-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Skatflickan
Skatflickan VIP