Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PSYKISKT FEL


En uppriktig man

Jag har varit förlovad 4 gånger .Alla kvinnor som mig som fallit för mig har det varit
något psykiskt fel på. När du står så där och skakar på huvudet märks det.
J a g tror att han hade rätt.




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-01-17 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP