Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Tack för gåvan

-

Golvad och häpen

Läste nyss ett par dikter

Författade så bra

Vackra men med kraft

Konst

Bra och fantastisk.

-

Fick tanken

Varför avundas jag inte?

Jämför mina ord

Med dessa texter

Så känna underlägsen

Det kändes aldrig så

Känslor av vördnad

För dikter som gav

Äkta känslor

Som genom talang

Jag antar också övning

Observant för det djupa

Manifesterat i små saker

Varje dag.

För att inte tala om

Målande formuleringar

Lysande i det sätt

På djupet det talar

Till insidan av

Dig själv. Mig.

-

Avundsjuka vore löjligt

Enbart tacksamhet

Bubblar

För att världen

Berikas med det vackra

Denna konsten ger

Oss alla,

Tack.

-




Fri vers av PFJS
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-17 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS