Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Kort insikt

-

Långa dikter

Tar

Tid att

Inta

Svävar ibland

Långt

Åt fanders

Tappad väg

.

Kort poesi

Istället

Träffar ibland

Skjuter pilen

I pricken

Fåordig

Och sann

.

Imponerande

Gjort

Tänker jag

Vid intag

Av en

Sådan dikt

.

Sen

Fortsätter jag

Orden skriva

Ända tills

Dikten är lång

Trots att

Den skulle

Bli kort.

-




Fri vers (Fri form) av PFJS
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-17 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS