Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Allvarets natt

-

Nattens ord

Tyngda av skugga

Bär på allvar

Från mörkret

Med sinne trött

Som sakta är

Tankarna sänker

Sprintfarten till

Reflektionernas

Stadie

En tid att gå

Djupt mot det

Inre

Där saker räknas

Frågor och svar

Natten främjar

Allvarets samtal

Livets sanningar

Nattens insikter

Som ibland

Kommer ut

-




Fri vers av PFJS
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-01-17 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS