Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Märkt.


Gaddat


tatuering av sötma och sot.
bina svärmade inte,
skogen brann inte.
varje välsignat sting
gav anbud för värme.
smärta fläckar på en kropp.
en hand spårar det i en form.
arbetar med tillgängligt ljus.
blod som föds i bläck
och sedan återföds.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-18 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen