Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlighetens horisont

Oförmågan brister
i dina händer
Ljuset kan nå djupare in
Kärnan blottas
Vad kan födas
När skal spricker




Fri vers (Fri form) av Tea Eriksson
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-18 04:36



Bookmark and Share


    Tea Eriksson
Tack för kommentaren Marita, jag är tacksam
2023-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2023-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Eriksson