Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat


God morgon

 Kramens sänder i det som idag händer…
*Tänder värmen från djupet av mitt hjärta* ;
närmar de som glad som i smärta


Gomorron mina vänner
vem än och hur som känner
…Gomorron vänner nu i dag…

Copyright Glitträ



Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-18 09:06



Bookmark and Share


  Niliboy
Gomorronsol på dig i morgon!
2023-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Uppmuntrande och omtänksamt.
2023-01-18

    Lena Söderkvist VIP
En skön lyckönskning, hälsar det gråmulna och inte alls vinterlika Stockholm.
2023-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP