Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktlöshet

Vara flytande

I vardagen

Svårt finna ut

Vad sker

Viktlöshet

Mellan två väggar

Ta i mot

Känna närvaro

Tiden har inget slut

Svävar

En önskan

Ta fatt i livet

Röra sig 

I rätt  riktning

Där drömmar

Förhoppningar

Får samma plats

Modig orädd

Följer spåren vidare

Livet väntar 

Alltid där

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-18 10:20



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
du uttrycker mycket bra längtan till välmåga som är förutsättningen för ett gott liv
2023-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP