Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.plattformen-skapad-av-en-rumän-som-hjälper-dig-göra-en-avatar-i-metaversen och bor i Amerika.


EU-kommissionen igår hade en metaversfest 387 000 euro.

Europeiska kommissionen organiserade en fest på 387 000 euro i metaversen. Hur många deltog.
https://stirileprotv.ro/stiri/ilikeit/platforma-creata-de-un-roman-care-te-ajuta-sa-ti-faci-un-avatar-in-metaverse.html

 


EU-kommissionen anordnade på tisdagskvällen en metaversfest som kostade inte mindre än 387 000 euro. Men besvikelsen var enorm.
Endast fem personer dök upp på festen som hölls av Europeiska kommissionens avdelning för externt bistånd,

Devex-korrespondenten Vince Chadwick twittrade att han i slutändan var den enda gästen kvar på festen efter "fantastiska inledande konversationer med ungefär fem andra personer som dök upp." Tydligen var bara ett fåtal av de 44 personer som njöt av den officiella trailern tillräckligt fascinerade av avatarer som dansade att housemusik på en tropisk ö för att vara med på festen.

Kommissionens avdelning för externt bistånd spenderade totalt 387 000 euro för att utveckla en metaverse-plattform för att främja dess Global Gateway-initiativ, rapporterade Devex. Under detta paraply siktar kommissionen på att anslå 300 miljarder euro till 2027 för att bygga ny infrastruktur i utvecklingsländer.

En talesperson för kommissionen sa till Devex att syftet med reklaminlägget är att "höja medvetenheten om vad EU gör på världsscenen" bland 18- till 35-åringar som finns "främst på TikTok och Instagram", som är "EU -neutral" och "utsätts vanligtvis inte för sådan information".




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-01-18 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP