Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Warm welcome to Davos Klosters


Lyxprostituerade har samlats i Davos förkläde affärskvinnor.

Lyxprostituerade har samlats i Davos, där World Economic Forum äger rum i dagarna.
Sexarbetare har anpassat sig till ögonblickets krav med affärsklädsel och letar efter alla möjligheter att komma nära de mäktigaste människorna på planeten. Lyxprostituerade har bott på hotell nära platsen som är värd för World Economic Forum, som hålls i skidorten Davos i Schweiz i slutet av denna vecka, sade publikationen.
Under toppmötets fem dagar inkvarteras eskorterna på samma hotell som statscheferna och representanter för stora företag och organisationer som verkar över hela världen, och tillväxten av sexuella tjänster under denna period är tydlig år efter år. Liana, berättade för Bild-reportrar att hon klär sig i affärskläder för att inte sticka ut bland de inbjudna personligheterna, trots att prostitution är lagligt i Schweiz.

Liana säger att hon regelbundet träffar en amerikan som besöker Schweiz flera gånger om året, som är bland de 2 700 forumdeltagarna. Liana tar ut cirka 700 euro för en timme och 2 300 euro för hela natten, plus transportkostnader. Chefen för en eskorttjänst i Aargau, 100 mil från toppen, säger att han redan har fått 11 bokningar och 25 förfrågningar, och att antalet är förväntas öka denna vecka. "En del bokar till och med eskort åt sig själva och sina anställda för att hänga i hotellsviter", säger hon. Salome Balthus, sexproffs och författare, twittrade: "Dejta i Schweiz under #WWF innebär att titta på ljuddämparnas säkerhetsvakters vapen på hotellet korridor klockan 02.00 - och sedan dela restaurangchoklad med dem och skvallra om de rika... #Davos #WEF.'”

36-åringen bor på ett hotell nära Davos under hela toppmötet, men avböjde att avslöja vilka hennes högprofilerade kunder är. "Tro mig, du vill inte hamna i en tvist med dem", sa hon till reportern.

2020 fann en undersökning av The Times att minst 100 prostituerade reste till Davos för toppmötet, sa en schweizisk polis.

En chaufför som serverade forumgäster sa att han plockade upp en sexarbetare som sa att hon tvingades av sin "chef" att sova med en äldre klient på delegaternas hotell.

Källa: Daily Mail

Taggar: Davos, världsekonomiskt forum, lyxprostituerade,




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2023-01-18 12:08



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Kloka lyxprostituerade samlas också på poeter.se eller i politiken och vill kalla sig poeter eller konstnärinnor.
2023-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP