Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord, bara ord - om läsarens tolkningsföreträde


att sitta i en sadel, gjord
av undrans, minnets glädjeord
är smärtfyllt, sinnet ömmar

vid läsning styrd av hårda tömmar
bär ritten av åt annat håll
än Sibbe skrev sin glada moll
ty orden styrs av andras drömmar

 

 

2023-01-20   23:34

 

 




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-20 22:26



Bookmark and Share


  Lyrik
Den bild som texten ger är rätt abstrakt.
2023-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP