Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
so I start a revolution from my bed


Stämning, statement

Smärtan ligger på som bitande kyla runt svanken och uppåt
Doften av höst ni inte vill känna kväver era andetag och ni suckar tungt

Ni är nöjd med att gå till sängs ensam inatt




Fri vers av R4ikirI
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-08-10 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R4ikirI
R4ikirI