Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGRA RADER

Finns det nån orsak att skriva en rad,
om bara nån liten och ynklig?
Det finns det! Att skriva kan göra mig glad
och hela min skalle skrynklig.

Finns det motiv att hopknåpa en vers,
om också en  undermålig?
Det finns det! Att knåpa på kors och på tvärs
skall göra den mindre dålig.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-18 19:35



Bookmark and Share


  Lyrik
Det händer ju oss alla :D
2023-01-23

    ej medlem längre
Glatt humör i denna metadikt. Alf Henriksson hade applåderat om han var vid liv. Kanske hopknåpa är lite knöligt, kanske virka istället?, men å andra sidan passar versknölen med innehållet. Jag ger mig, det ÄR rätt ord.
2023-01-20

  Minkki VIP
Prima, Ulf, prima!!!
2023-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP