Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytvättad

Vilken ynnest det är att få gråta
och ta sig själv på största allvar
så att man sedan kan skratta
nytvättad och ren i ansiktet.

Den som inte gråter
går aldrig på WC
med sina känslor!




Fri vers av Månfare VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-18 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP