Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lock på Måkläppen

En lock på Måkläppen

Jag höll en vår

Men tiden går

Den föll då på läppen

 




Bunden vers (Rim) av Roggebogge VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-01-18 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP