Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... Klart jag önskar att någon finns på samma sätt för mig även om det inte är någonting jag vare sig kräver eller ens förväntar mig ... saknar bäst före datum men är tidigare publicerad här i april 2013


Det finns ingenting ...

... jag inte skulle kunna göra
för att oavsett vad
få dem jag älskar och bryr mig om
att må bra
och känna sig älskade
men också positivt berörda ...

- Att skydda dem från allt
som skulle kunna göra
att något eller någon 
skulle kunna förstöra
eller försämra
förutsättningarna för
att de ska kunna vara
lyckliga i sina liv ...

Ty jag vill
att de ska ha
obegränsad tillgång till
alla de alternativ
de har eller kan få
för att välja de val
som ger dem möjlighet till
att kunna välja att göra
precis vad de än vill ...

Det är inte så
att jag förväntar mig
att de det de väljer
också är någonting
de måste uppnå
och verkligen
lyckas med fullt ut ...

Nej, men ...

... jag vill kunna få
hjälpa dem så gott jag kan
och lite till
genom att stötta, uppmuntra
och bistå dem med bekräftelse på
att jag verkligen
i hela min själ och mitt hjärta
vill  att de ska få en chans
att få försöka nå sina drömmars mål ...

Och att jag finns här för dem
oavsett om de lyckas
eller ej ...

... och delar så väl deras lycka
som deras smärta
med samma varma, inkluderande
och innerligt oändligt kärleksfulla
själ och hjärta ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-19 04:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP