Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett lyft


Uppmuntran

När jag tog fiollektioner fick jag mycket uppmuntran av min fiollärare. När han hörde att jag sysslade med folkmusik påpekade han att jag var kapabel till mycket
svårare saker. Nästa år gick jag med i en liten symfoniorkester.




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-01-19 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP