Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste bara skriva något innan jag drar iväg till ett långs dagsprogram... kritisera gärna skarpt eller snällt, allt mottas med tacksamhet


Banka huvudet i väggen?

 

känns livet kanske tufft ibland
om ständigt motgångar du möter
ta't lugnt! se till att huv'et inte stöter
i väggen mer än något grand
behåll din nacke rak och fri
motgångar lärdomar kan bli
en vacker dag blir de nåt att ge
som pepp till nån som har det svårare
än den för stunden klarar
och se! nu plötsligt livet svar vill ge
på alla varför? varför? - dags att le!

 

2023-01-19   11:11




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-19 10:12



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ett gott råd i fin förpackning.
2023-01-19

  Staffan Nilsson

Ja, om vi har den styrkan!

2023-01-19

  Jan Widströmer VIP
Ett verkligt gott råd i dagsversform!
2023-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP