Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartvattnet

 

På den mörka ytan

avspeglas svagt

en avtagande måne.

 

Där på botten dväljs alla

våra misslyckanden

och hemligheter.

 

I den djupa skogen

suckar jorden tungt

under fuktig kall mossa.

 

Ugglans rop hörs ibland,

den lyssnar och stirrar mot stigen

som leder mot den svarta sjön.

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-19 16:52



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Min favorit av dig hittills, fin naturlyrik!

Men utöver det, en karta eller metafor över vårt inre. Vilka djup suger under ytan, vilka ögon ser oss i mörkret.

Våra egna?
2023-01-20

  Ninananonia VIP
Jag hör och ser..
Berörande ord..
2023-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP