Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Tom Poesi

-

Tom poesi

Skalet

Ej fylligt

Platt

Fast orden

Förför

-

Är vackra

Skiner

På ytan

Speglar

Tomhet

En polish

Så fin

Utan själ

Förför.




Fri vers av PFJS
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-19 17:04



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
poeter.se kanske.....?
2023-01-19
  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS