Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
26 december 2022


What God said in silence

It doesn’t matter what you call me.
It matters that you know me.

It doesn’t matter what you call yourself.
It matters that you have a loving heart.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-01-19 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP