Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poeter.se och liknande forum är nog några av få platser i vårt universum där vi kan få höra hur vackert skrivet om livet våra flöden är ... när de skriker om att vi snart ej längre är ...


Hur tänkte du då ...

... när du kommenterade
de ord jag skriftade ned
när jag ej längre ville vara med?

Du skrev 
att mina ord gjorde
så du blev
alldeles berörd
och önskade få se
fler ord från mig ...

- Tänkte du någonstans ändå
kanske lite, lite grand på
att ställa frågan ...

- Hur jag egentligen mår?

 

______________________________________
Publicerad i april 2013 tidigare här.
Känner dock att den nog kan vara värd
att få bli läst av fler då budskapet äger aktualitet
också 2023.
Ps: Jag mår relativt bra idag och blir bättre dag för dag.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-19 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP