Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ulvakläder

 


Jag är ett djur bland andra djur
Som går och står precis som du
Men jag undrar, handlar det om tur?
Att jag har överlevt fram till nu

För under förklädnad vit och len
Skymtar päls och en skärrad blick
Men jag gör ett skådespel på livets scen
En dans som döljer ett dåligt skick

År av att förneka dessa tänder och klor
Det bygger sorgen som i hjärtat bor
Men inte kan jag mitt utseende klandra
När jag aldrig var menad att va som de andra

Och nu vill jag krypa ur detta falska skinn
Tugga fradga och vara arg, inte mild
Jag vill äga mig själv, jag är bara min
Hämningslös, otyglad, fri och vild




Bunden vers (Rim) av Bortom stigen VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-22 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP