Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu

Ingen skadar mig
Ingen är dum
Allt tyst och stilla

Smärtan håller jag krampaktigt i handen
Så den inte ska smita sin väg

Plötsligt släpper jag taget och flyger tyst över marken
Jag svävar fritt i luften
Och undrar varför jag väntat så länge

Nu är nu
Och ingen av smärta finns kvar




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-19 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP