Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
-


Brev från mig

-

Hej,

Hör du mig?

Fokusera nu på tankarna jag är.

Lyssna på mitt berättande, om vad du ska tycka och tänka.

Du har varit distanserad sista tiden. Jag har försökt prata men du lyssnar oftast inte. Blir det inte ändring snart får jag ta till lite mer kraftfulla metoder. Om du förstår vad jag menar. Jag har mina trix. Ignorering är en taktik jag lätt besegrar för då kommer jag in och manifesterar dig som den som ignorerar, dvs. mig som du nu är.

Jag är så som du upplever dig, alltså mig, själv. I huvudet, mentalt. Det känns som att du inte bryr dig riktigt längre om vad jag tycker är viktigt och reagerar på. Jag gör det här för vårt bästa, för att du ska överleva, eller jag. Låt mig placera mig i min modell, som efterliknar världen och som ska hjälpa mig att spå framtiden. Det kan ta sin tid.

Dåtiden kan jag också tycka är viktig, en del saker vill jag prata om igen och igen. Det är som att jag inte tröttnar på dem, står på repeat som en bra sång.

Där har du mina tankar, du som letar dig bort. Kanske behöver du inte försvinna från mig för jag räds att försvinna helt. Kan vi inte försöka denna delning räta ut, och förena två till ett?

Tänk på det ett slag. Eller som du brukar göra, låta det gro tills ett svar har mognat i djupet av en okänd kraft, och ger medvetandet en tyngd att vila på. Det som kroppen har sagt, brukar du säga. Flummernisse.

Snackas snart och älskar mig,

/Egot

-
Fri vers av PFJS VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-01-20 01:08Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS VIP