Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och genom springan på dörren som inte finns.

Där skuggorna dansar
Där raserade drömmar bor
Där sårande ord
Inte längre ekar.
Ett rum med låst dörr
Ett rum utan fönster
Ett utrymme utan väggar
Utan golv eller tak.
En tillvaro utan saknad
Utan en pissig jävla självbild
Ett liv i ensamhet
Sekunder av en livstid.
Men genom icke-existerande glasrutor
Ser jag dina ögon le
Och genom springan på dörren som inte finns
Hör jag ditt hjärta slå..
Att inte vilja känna mera
Inte vilja vara utanför
Vill, vill, vill inte mer
Men livet kommer vi levande inte ifrån.
Jag försöker verkligen
Men du pockar för alltid på..
Lockar, förför
Jag kämpar emot.
Utan att lyckas.
Snälla
Låt mig aldrig lyckas.








Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-20 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP