Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faith and all

hur jag skriver
kommer påverka dig
vad mina händer
promenerar
på tangenterna
bestämmer
hur du associerar
de bokstäver
som översätter
mina tankar
till dig.

tänk om jag skriver nåt
du inte gillar?
kanske, TARANTELLA
eller HUGGORM
kanske, I (hjärta) Lucifer
eller Gud är Död

kanske du slutar läsa
nu

men då vet du inte
vad jag skriver
sen, nu
kanske KOLIBRIE
eller FÖRGETMIGEJ
kanske, Kärlek övervinner Allt
eller Carpe diem

är du bättre till mods
nu?

vad konstigt
att du läste något
utan att stanna
fullt av fasa
för att du nånstans
litade på
att det var aldrig där
jag tänkte
lämna dig






Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-20 08:39



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Jag litar på dig Daphne.

Men har du läst Nietzsche? Så talade Zarathustra. I början åker man med, vilken fart, allt är rätt, men sen, nej, vart tar han mig, jag har gått för långt, det är försent, jag vill hem. Gillar jag Nietzsche eller inte? Vet inte. Men jag litar inte på honom så som jag litar på dig.
2023-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP