Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafetten tråcklar sig runt. C Blå gav mig tre ord : faster, loppis och trampsymaskinen. Tillfört som vanligt 18 så blir 21 ord (fastän vi skriver -23 sedan några veckor) ....varav trenne går vidare till Gunwale.


Trampar ett-tu-tre-Syr (stafett 79)

 

 

>>> <<< >>> <<<

testar faster

gaspedalen på

trampsymaskinen

>>> <<< >>> <<<

saknar körkort,

zickzackar

>>> <<< >>> <<<

lyckas backa,,,,

raderar stygnen?!?!

<<< >>> <<< >>>

retrospektiv text(st)il

<<< >>> <<< >>>

sålde brorsönerna

hennes tramporgel

på musikskolans loppis

<<< >>> <<< >>>

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-20 13:33



Bookmark and Share


    prima donna
Som när man hade maskinskrivning och skulle radera text så backade man… klent minne men jag tror att det fanns ett vitt raderband!?
Nå detta sydde du ju ihop bra!
2023-02-02

  TrollTörnTrappan VIP
Tack för fina läsningar!!! Kul att Lena noterade kopplingen :-) mellan den textila och mer automobila maskiner.

...tror att jag redan sedan barnsben upplevde "gas"pedalen som något som gav nålen en ohyggligt snabb "framfart". Nå, den skräckblandade inspirationen hjälpte föga : jag har fortfarande aldrig velat ens försöka ta körkort. Och jag har ej satt mig vid en symaskin sedan slöjden i grundskolan.

Dessutom blev "syntes" ett snyggt ord i sy-sammanhanget...

2023-01-24

    Lena Söderkvist VIP
Rätt fyndigt att dra in fordon och symaskin till en syntes. Ett nytt grepp i Stafetten, såvitt jag förstår och kan dra mig till minnes.
2023-01-21

  Cikoria Blå VIP
Gav både musikglädje, syglädje och läsglädje.
Mvh från en som var på en liten sykurs idag :)
2023-01-20

  Gunwale VIP
Välljudande ord, och det är nog ingen slump.
Jag blev förresten orolig för att hon även skulle lyckas ”backa” med orgeln, så därför blev min text som den blev …
2023-01-20

  Anya VIP
Skaparglädje. Härligt.
2023-01-20

  lodjuret/seglare VIP
Ett gott handarbete ger såväl målaren som trombonisten glädje och eurofori till en eventuellt förbipassérande publik... (Eurofori erfar den som bebor ett land som är med i en ej alltid helt som unison union)
2023-01-20
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP