Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika dimensioner

Kanske finns du i mina drömmar

Förnimmer något i utkanten

Av mitt medvetande

 

Kan se bilder på personer 

Jag vet inte lever längre

I mina drömmar

Vet deras namn utan att ha träffat dem

 

Ser ibland människor där

I drömlandet

Som sedan dyker upp i min vardag

 

Var går gränsen för vad vi vet och uppfattar

Livet har så många dimmensioner nu

Jag vet vad jag ser känner och upplever

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-23 06:51



Bookmark and Share


  Susen VIP
Finstämt
2023-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Tänker att vi är små i det stora hela och det är mycket vi inte förstår.
2023-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP