Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista striden

Vi skådar en kamp
som kan leda till avgrundens ramp
Ukrainas frihet och demokrati
mot Putins vansinniga ideologi

Om Putin vinner sitt krig
är det början till slutet för dig och mig
Frihet och demokrati får ej försvinna
vi måste bara vinna

Demokratin står på spel
krig är alltid fel
men försvar för demokrati
måste vi finna oss i

Sätt krigets fasor under lupp
ge aldrig upp
Ingen kan känna sig fri
från Putins tyranneri




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-20 10:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det finns mycket elände som bär något gott med sig, enighet, samling, svårmod och förstås mod.
2023-01-23

    Lena Staaf VIP
Ingen vinner i ett krig. Men någon kan förlora mest.
2023-01-20

  Anya VIP
Håller med Marita under.....må freden vinna.
2023-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Må fredens öppna händer vinna över krigets knutna nävar.
2023-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP