Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Skör frihet

-

Rädslan för

Livslinan skör

Frihet förgör

-

Friheten vinner

När rädslan

För det sköra

Livets skrämsel

Accepterad försvinner

-




Fri vers av PFJS
Läst 24 gånger
Publicerad 2023-01-20 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS