Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Snälla ge oss solsken

 

det lilla är smått
det stora är blått
moln hänga grått 

snälla ge oss solsken

kärleken är röd
skänk fattig bröd
ge din nästa stöd

snälla ge oss solsken

räck en ensam en hand
res ej nu till något land
knyt fina vänskaps band 

snälla ge oss solsken

i problem ta tag
vi har blott idag
se mig här är jag

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-01-20 13:12



Bookmark and Share


  Susen VIP
Värme, gemenskap, leva i nuet. Tycker mycket om budskapet i denna text. Bokmärke
2023-01-24

  Respons VIP
Viktiga vardagsrader - vi längtar nog alla efter mer sol.Skönt att dagarna nu blir längre.
2023-01-23

  Peter G VIP
Väldigt fin och uppmuntrande dikt både i ord och budskap!

ja ge oss solsken! :)

2023-01-22

  Ninananonia VIP
Så fint ...
Jag gillar ditt solsken!
2023-01-20

  BenGust VIP
Uppmaningen kan väl inte ens
den hårdaste värja sig emot.
Och vem vill väl inte ha solsken.
2023-01-20

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om hur viktigt det är att vi är goda medmänniskor.
2023-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP