Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Fundera och göra

-

Ibland så kan jag tänka, att allt är väldigt konstigt. Här vandrar vi runt i våra liv och gör massa saker istället för att fundera. Känna frågor från djupet och på dem reflektera. Vi behöver nog göra båda, få saker gjorda men med lämnad plats för stunderna att i tystnad fundera. Rätta bröstet mot det inre. Djupet helt där inne. Finna balansen i kropp och sinne.




Fri vers av PFJS
Läst 29 gånger
Publicerad 2023-01-20 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS