Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dygdigt vatten, ärligt och oroligt, vad man kallar svaj i en tid stoppad av lag och tradition.


Mänskligheten förtjänar en bättre värld.

 

 

Enligt NEXTA installerades ett antimissilavlyssningssystem 10 kilometer från Vladimir Putins bostad i Novo-Ogariovo.

 

Kreml tycks förbereda sig för attacker mot den ryska huvudstaden genom att installera avlyssnings- och antimissilförsvarssystem på taken till höghus i Moskva. Missilluftförsvarssystem utformade för att avlyssna inkommande flygplan och missiler verkar ha placerats ut över flera administrativa byggnader från centrala Moskva, ett tecken på att Vladimir Putin förbereder sig för en potentiell, om än osannolik, attack mot den ryska huvudstaden, rapporterar The Guardian. Bilder som publicerades på torsdagen på sociala nätverk visar att ett Pantir-missilsystem har installerats på den ryska huvudstaden. taket på en byggnad med åtta våningar, belägen på stranden av Moskvafloden och används av det ryska försvarsministeriet. En annan video visar hur ett luftförsvarssystem är uppfört på taket av en utbildningsinstitution i Taganka-distriktet i Moskva, beläget 2,5 km sydost om Kreml. Enligt NEXTA installerades ett antimissilavlyssningssystem 10 kilometer bort ri från Vladimir Putins residens i Novo-Ogariovo.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-01-20 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP