Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppsbefattning

mustasch genom en dörr

skogen öppnade en möjlighet

att smita ut

genom att stänga munnen

det var mitt uppdrag

jag drag mig upp

ur öppnade munnars brunnar




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-01-20 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP