Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(64)







hemma i Sverige är det vinter
kölden har förstenat städerna till orörlighet,
Raskolnikov sitter i fåtöljen mitt emot mig
klädd i neonlysande regnbågsfärger
där han röker en cigarett av
megafoner och trycksvärta,
hans ansikte är trött och slitet
han ser olycklig ut,
överallt i rummet
ligger allehanda bondagegrejer
gag-masker
piskor
glänsande strap-ons i XXL,
inte det minsta ljud kan höras
förutom Raskolnikovs stilla andetag
där han sitter i fåtöljen och röker en cigarett























Fri vers av Androiden VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-01-20 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP