Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Jordnär musik

-

Svängig country i bakgrunden får tankarna att dansa

Texter som är jordnära och fångar vardagens essens

Melodier som flyter på i trygghet

Uppmuntrar sinnet på flykt att stanna upp

Smittar de ord och bokstäver som kommer komma här

Bär vidare vibrationerna från det oputsade och bundna

Rotfäste i liven som levdes och de som lever nu

Förmedlingen av en helhet

I stolen sjunker jag ner

Öppet tar emot

Intar tyngden av tiden

Berättade med själ

Om människors öden

Vilda och motsatsen

Helheten finns där

-




Fri vers av PFJS
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-01-20 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS