Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så enkelt

Så enkelt, men ändå så svårt
att älska sig själv
så som sin nästa

Så enkelt, ja enklast av allt
att avsky sig själv
så som sin nästa

Så vad stoppar dig, lilla vän,
att höja svårighetsgraden,
till det svåra?




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-20 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP