Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förrätt och oförrätt

man kan svälja mygg

men kan man sila kameler?

är det att lagra dem i en silo
som menas

fermenterad kamel

fel fel fel




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-01-20 17:48



Bookmark and Share


  Respons VIP
En rolig betraktelse över ord och talesätt!
2023-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP