Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Slötänkt reflektion

-

Handikappad i sinnet

Mentalt sjuk med diagnos

Är klassificerat som sjukdom

En mental värld upplevd av en varelse

Vi säger är fel

För den skiljer sig från vår

Den vanliga som finns, vi tror.

Problemhantering kvarstår

och bör behandlas så bra vi kan.

Utan förminskning av utmaningarna

är acceptans av variation en grund

Ett läkande perspektiv

Gynnsamt för alla

Ända bytet som behöver göras

är att ändra vår och statens

slöseende syn.

-

 




Fri vers av PFJS
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-21 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS