Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesbild av ångest


varför hatar jag mig själv
varför är jag som jag är
egoist men till för alla
ångrar orden som flög ut




Fri vers av MariL VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-01-20 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP