Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8577

 

 

Lögnarens försvar

alla andra ljuger han

står för sanningen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-20 19:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst är det så...
Ingen självinsikt alls...
2023-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP