Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen smärta

ingen smärta är som när hjärtat blöder av

saknaden man somnar med sorg och väcks av

 

smärtan varje känsla plågar en till det ytersta

likt spelande pianotrådar en för varje känsla 

 

tårar av blod rinner i sorg i från hjärtat ja jag 

målar upp en bild av smärta för det är så jag

 

känner mej  så full av saknad av allt och alla 

jag älskar men allt är så tyst och tomnt dämpat 

 

av dett mörker utanför fönstret på kvällen men 

musiken strömar ur min sterio och håller liv i mitt 

 

sinne och känslor för stunden för saknaden är svår 

att leva med det går men den försvårar när man är 

 

van att leva med glädje och skratt så blir tysnaden

och mörkret saknaden en så stark kontrast nog om 

 

mitt gnäll men saknaden är verkligen jobbig  




Fri vers av den nakna poeten
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-20 19:55



Bookmark and Share


    Ether Dragon
du skriver så

otroligt vackert.

all lycka till dig! <3
2023-01-21

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja musik kan göra underverk!
2023-01-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten